Tawaran Tahun 2013

SILA BACA DAHULU PENERANGAN DI BAWAH SEBELUM MELAYARI BLOG INI:

Dengan rendah diri dan redha ilahi, pihak kami menawarkan solusi dan jalan ikhtiar kepada semua permasalahan anda di luar sana melalui barangan yang kami tawarkan di blog ini. Barangan dalam blog ini terdiri daripada barangan permohonan dari alam ghaib, barangan yang kami maharkan daripada guru-guru yang kami yakini mempunyai tahap spiritual yang tinggi dalam bidang masing-masing dan barangan yang kami perolehi secara misteri tanpa melakukan permohonan seperti barangan yang kami perolehi semasa proses rawatan kepada pesakit dan yang tiba-tiba ada di rumah pengasas blog ini. Ketahuilah bahawa setiap barangan ini tiada kuasa melainkan ‘hikmah’ yang Allah s.w.t letakkan semasa penciptaan barangan tersebut. Perlulah difahami bahawa kita wajib meletakkan 100 % pergantungan kita kepada Allah s.w.t. Barangan ini hanyalah ikhtiar dan usaha kita untuk mencapai sesuatu hajat. Sebagaimana yang kita ketahui, hak menentukan hajat kita tercapai adalah hak Allah. Maka di sini, secara jujurnya pihak kami menegaskan bahawa pihak kami tiada daya dan upaya untuk memberi jaminan yang kesemua barangan yang kami tawarkan akan ‘menjadi’ dengan anda kerana hak yang memberi jaminan hanyalah hak Allah s.w.t. Harap maklum dan selamat datang ke blog kami. Sekian, terima kasih.

Sempena tahun ke-10 penubuhan Pusaka Alam 2U yang dulunya dikenali sebagai Pusaka Alam melalui web www.pusakaalam.net,yang ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008, kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar barangan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari ke 3 hari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Alam 2U telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM10 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM80 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan POSLAJU SAHAJA
Sebarang pertanyaan sila hubungi TABIB TOK ADI 017-5959321 ( sms @ whatapps sahaja ). Sekian, terima kasih.

Tawaran Diskaun Untuk barangan terpilih akan dilanjutkan dari masa ke semasa
Untuk ahli baru, hanya sertai ahli blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

PERINGATAN :

1.Pihak Pusakaalam2u juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusakaalam2u sendiri.Pihak kami tidak berminat untuk menjadi tukang scan dan kaunter pertanyaan anda jika anda memaharkan barang itu dari pihak lain yang tiada kena mengena dengan pihak kami. ( INI BAGI MENGELAKKAN SEBARANG KEJADIAN YANG TIDAK DIINGINI BERLAKU )

2.Akhir sekali, kepada mana-mana individu yang tidak senang dengan blog kami yang menyebarkan 'khabar angin' yang kurang menyenangkan tentang blog ini. Kami mengucapkan ribuan terima kasih. Pihak kami mendoakan semoga anda berjaya di dalam bidang yang anda ceburi serta mendapat rahmat dari Allah s.w.t. di dunia dan di akhirat. Pihak kami tidak ada kelapangan masa untuk melayani perkara seperti ini.

Pihak kami juga menyediakan perkhidmatan ikat cincin yang kami yakini dapat memenuhi kepuasan dan mengikuti citarasa pelanggan kami. Kami mempunyai tukang cincin yang berpengalaman lebih 20 tahun dalam bidang pertukangan cincin dan antara yang terbaik di Pantai Timur. Sebagaimana yang kita sedia maklum, di Malaysia hasil pertukangan cincin dan logam yang terbaik adalah dari negeri Terengganu dan Kelantan. Bagi pelanggan yang menempah cincin maka kami memohon agar diberikan masa 1 ke 14 hari untuk disiapkan ikatan cincinnya itu. Jika terdapat kelewatan yang melebihi masa tersebut, maka pihak kami akan memberikan ‘ Hadiah misteri ’ beserta cincin yang ditempah tersebut atas kesilapan dan kelewatan pihak kami.

Sebarang pertanyaan sila hubungi kami di talian : 017-5959321 ( TABIB TOK ADI ) .

Sekian, terima kasih.

Sunday, 29 January 2012

Batu Ratu Delima Cindai ( SOLD OUT )- SUDAH HABIS DIJUAL HARAP MAKLUM!!!


Maharnya : RM2500 ( Mahar sekali ikat cincin berlian keliling ) , RM2000 ( Mahar batu cincin sahaja )

( SOLD OUT )- SUDAH HABIS DIJUAL HARAP MAKLUM!!!
( Khasiatnya ) : Batu Ratu Delima Cindai ini diperolehi semasa kami melakukan ritual memohon barang dari alam ghaib. Dengan redha ilahi dapat membuka dan mengaktifkan 19 titik aura pesona tubuh manusia. InsyaAllah anda akan tampak mempesona tanpa perlu mengamalkan ilmu pemanis atau memakai susuk, malah lebih istimewa dari susuk apapun. Berfungsi untuk membuka dan memancarkan aura dan nur sehingga mempunyai daya penarik yang sangat tinggi, pesona diri yang menyerlah, disenangi semua orang termasuk suami atau isteri, menambat kasih sayang, mudah dipercayai orang, nampak cantik pada setiap mata yang memandang, mempermudahkan rezeki dan mengundang kasih sayang orang sekeliling. Jangan terkejut Setelah memakainya ramai orang yang ingin mendekati anda, suara menjadi lunak didengar dan organ dalaman menjadi perawan kembali ( khususnya wanita ). Dalam masa 7 hari badan anda akan dapat merasakan ada aliran energi positif menyelubungi tubuh anda ( aura positif ) dan wajah kelihatan seperti bercahaya, mempunyai kharisma dan wibawa yang sangat tinggi serta mampu memperbaiki keadaan kesihatan dalaman anda. Kalau yang lambat jodoh akan jadi cepat jodohnya, kalau sudah berumahtangga maka jika berniat menambah seorang lagi isteri maka cepat dapat jalannya ( khusus untuk Lelaki ), kalau selalu susah mendapat kerja maka insyaAllah dapat kerja yang bagus, kalau sudah bekerja akan cepat naik pangkatnya, kepekaan indera ke-6 anda akan meningkat dengan mendadak dan mudah membuat keputusan yang tepat dan kreatif dalam berfikir. Juga diisikan kekuatan pertapaan 40 Hikmat dan kekuatan ghaib Doa karomah Nabi Allah Khidir a.s. yang bermanfaat untuk keselamatan sepenuhnya dari gangguan makhluk halus, sihir, ilmu hitam, santau, guna-guna dan sebagainya. Mampu mengembalikan semula niat jahat musuh dan kejahatan musuh akan berbalik sendiri kepadanya dengan segera. InsyaAllah mampu juga menundukkan manusia, jin dan binatang buas. Kelebihan Batu Ratu Delima Cindai ini pendek kata tidak ternilai jika dibandingkan dengan nilai fidyah yang kami tawarkan. Disyorkan pemakaian batu ini untuk mereka yang mempunyai masalah sengkolo ( malang ), pelalau, sulit jodoh, sering putus cinta, kawan-kawan sering menjauhkan diri, sering ditipu, susah mendapat pekerjaan, lambat naik pangkat, berniaga tapi untung tak seberapa, sering mendapat masalah, rumahtangga tidak tenteram, sering terkena gangguan makhluk halus, sering disihir dan disantau, malas, boros dan segala macam masalah yang tidak dapat diselesaikan dengan ilmu kedoktoran moden insyaAllah akan selesai setelah memakai Batu Ratu Delima Cindai ini. InsyaAllah akan diberikan amalan khusus untuk menjaga keampuhan barang ini kepada anda setelah selesai urusan pindah milik.Batu Ratu Delima Cindai ini sangat terhad dan dikhaskan kepada mana-mana individu yang betul-betul SERIUS dan benar-benar BERMINAT sahaja!!!InsyaAllah.

Berminat??? Sila hubungi Syeikh Muhammad Solihen di talian 017-5959321. Terima kasih.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.